نام محصول
سرکه انگور خَمری ریحان
ویژگیهای محصول
مقدار:830
درباره محصول
سرکه خونگیه از همونا ک یکسال میمونه تا برسه هر سال ک سرکه گذاشته میشه سال بعدش عرضه میشه این قاعده سرکه ریختنه حالا مهم تر خَمری بودن و طبیعی بودن سرکه هست ک این سرکه از این نوعه و جوشانده نیست من جمله مصارف خوراکی و بهداشت و سلامت بسیار توصیه میشه باهاش …مصارف آشپزخانه و تغذیه هم ک بطور طبیعی داره و چاشنی کدبانو و سرآشپز های عزیزه. سرکه ای که کارخانه ها تولید می کنند اعصاب را نابود می کند چون اسیدش 3 برابر سرکه طبیعی است. سرکه خَمری سرکه خمری به سرکهای گویند که در فرآیند تبدیل شدن به سرکه ابتدا به خمر شراب تبدیل میشود، سپس به سرکه تغییر مییابد. سرکه حلال سرکه محصولی است که از تخمیر شدن الکل به اسیداستیک به دست میآید. در سرکه همیشه باقیماندهای از الکل باید وجود داشته باشد و الا سرکه اکسید شده و کیفیتش کاهش مییابد. هر یک از کشورهای اسلامی مقداری مجاز و حدِ شرعیِ خاصی را برای میزان الکلِ باقیمانده در سرکه تعیین کردهاند. اما به طور کلی میتوان گفت که زیر نیم درصد الکل، سرکه حلال محسوب میشود. روشهای متفاوتی برای تولید سرکه حلال وجود دارد اما روشی که در روایات بسیار بر آن تاکید شده است، روش خمری است. این روش از دو مرحلهی تخمیر تشکیل شده است: تخمُّر و تَخَلُل. تنتون سالم و روزگارتون خوش با محصولات طبیعی و خانگی فروشگاه خانگی ریحان در خدمتتونیم. ممنون از انتخابتون🌹😊