نام محصول
سرکه بالزامیک خرما صادراتی 500ml مانادیت
ویژگیهای محصول
مقدار:500
درباره محصول
سرکه بالزامیک خرما مانادیت محصولی صادراتی و بسیار خوش طعم مهمترین تفاوت این سرکه با بالزامیک های موجود در بازار در این است که این سرکه غلیظ صنعتی نیست! فواید سرکه ی بالزامیک 1- آنتی اکسیدان ها: این مواد با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند. تحقیقات نشان داده است که سرکه ی بالزامیک می تواند اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش داده و از تشکیل پلاک در سرخرگها جلوگیری کند. 2- بهبود فشارخون: محققین دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند نظیر سرکه ی بالزامیک می تواند به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلولها کمک کنند. 3- تنظیم مقدار قند خون: سرکه ی بالزامیک ممکن است سبب بهبود حساسیت به انسولین شود. این ماده دارای نمایه ی گلایسمی پائینی است و سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی شود، اگرچه حاوی مقداری قند است وافراد دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن احتیاط کنند. 4- تقویت سیستم ایمنی: آنتی اکسیدانهای موجود در سرکه ی بالزامیک ، سلولهای تخریب شده را ترمیم کرده و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کنند. با مصرف مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان سیستم ایمنی شما ممکن است بتواند سدهای دفاعی مورد نیاز بدنتان را بهتر فراهم کند. 5- کنترل وزن: سرکه ی بالزامیک سبب کند شدن مراحل هضم غذا می شود و به جلوگیری از پر خوری کمک می کند. بدلیل وجود مواد قندی طبیعی موجود در آن شما می توانید یک سس سالاد یا مارینید بدون شکر از آن بسازید. منبع:www.diabeticconnect.com معمولا در بازار برندهای ایرانی و خارجی زیادی از سرکه بالزامیک البته انگور موجود است. نکته اصلی و حقیقی این است که اکثر سرکه های بالزامیک به روش اصلی فرآوری مرسوم تهیه نمیشوند. برخی از برندهای داخلی که تصورشان از سرکه بالزامیک این هست که درجه اسیدیته سرکه مقدار اسید استیک صنعتی رو تا جای امکان افزایش دهند!!!. این مساله در برخی سرکه های وارداتی هم مشهود است و باعث شده مصرف کننده با یکبار مصرف این نوع سرکه های تیز به دلیل کیفیت و طعم نامناسب از خرید و استفاده مجدد آنها و برندهای دیگر هم روی گردان شود. اما درحالی که اگر آن تولید کنندگان و واردکنندگان این محصول کیفیت، طعم و نحوه فرآوری آن را مورد توجه قرار دهند میتوانند به سلامت جامعه نیز کمک کنند.